8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Son yıllarda ülkemizde ve Çanakkale’de iş dünyasında, siyasette, bilimde, eğitimde kadınlarımızın güçlü bir yükselişi var. Uygulanmakta olan politikalar çerçevesinde kadınlarımıza verilen destekler ile yatırımcı kadınlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Kadın ve kız çocuklarının mesleki eğitimleri ve istihdamına yönelik Kadın Kooperatifleri Projesi gibi çeşitli insiyatifleri görüyoruz. Fakat daha hala yolun çok başındayız. Kadınların tüm bu alanlardaki sayısal artışı, kurumsal başarının, daha güçlü ve sağlıklı yapıların en değerli anahtarı olacaktır.
 
Biz kadınlar olarak arkadaşız, dostuz, eşiz, anayız, sevgiliyiz, kız kardeşiz, çocuğuz. Birçok insanın hayatına nice güzellikler katan rollerimiz var. Ailemiz, evlatlarımız, bir birey olarak kendimiz için, hayatın birçok zorluğuyla mücadele ediyoruz. Bu mücadelede yılmadan, inançla iyi bir yaşam için çabalıyoruz.
Koşulların büyük bir hızla değiştiği dünyamızda, hayat boyu öğrenme ve üretmek azminin başarıya giden yolun yapı taşları olduğuna gönülden inanıyorum.
 
Bizler kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit yarısı olduğuna inanan bir gelenekten geliyoruz. Emekleriyle toplumun kalkınmasında büyük rol oynayan kadınların; gelecek nesilleri de kendileri gibi güçlü, adil, vatanını ve bayrağını seven, insan haklarına saygılı ve ailesine, ülkesine hayırlı bireyler olarak yetiştireceğine yürekten inanıyor, hep birlikte nice güzel günleri ve başarıyı paylaşmayı diliyorum.
 
Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

ÇATOD YÖNETİM KURULU BAŞKANI 
NİLGÜN GÖKSER

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet