2018 Troya Tatlısı Tanıtımı

2018 Troya Tatlısı Tanıtımı

Çanakkale’nin yemek kültürüne kalıcı yeni bir değer sağlamak amacıyla, OPET sponsorluğu ve organizasyonunda, master şef Özlem Mekik sunumuyla 26 Eylül saat 14:00 de “Troya Tatlısı” tanıtım ve Eğitimi diğer kurumlar ve ÇATOD otellerimiz 29 şefinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Master Şef Özlem Mekik önderliğinde tüm şeflere uygulamalı olarak Troya Tatlısının yapılışı gösterilmiştir.

Eğitim ve sunum sonrasında tüm şeflerimize yazılı Troya Tatlısı reçetesi ve katılım sertifikaları sunulmuştur. ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Yaşar Ersoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Mert İnce ve üyemiz Koray Özcan’nın katıldığı sunumda TROYA TATLISI’nın Çanakkale yeme-içme kültüründe kalıcı bir değer olarak yer alması için genel temenniler ifade edilmiştir.

ÇATOD Başkanı Aydeğer; ‘2018 Troya yılı ilimiz turizminin vizyonunu güçlendiren Dünyada örnek uluslararası çok güçlü bir turizm hamlesi olmuştur. Bu kapsamda çok sayıda önemli kazanımlar elde edilmiştir. 140 üzerinde ülkede uluslararası tanıtım, çok sayıda uluslararası yurtdışı panel ve toplantı, bölge genelinde başta Troya Müzesi olmak üzere çok sayıda alt ve üst yapı yatırımı, uluslararası etkinliler ile Çanakkale ve Troya tüm Dünyada 2018 yılında adından söz ettirmiştir. Son dönemde gastronomi turizmi destinasyonların önemli stratejik araçlarından biri haline gelmiştir. Çanakkale yemek kültürünü güçlendireceğini umut ettiğimiz Troya Tatlısı, 2018 yılı ile birlikte ilimizin gastronomik değerlerinden biri olacaktır. Bizlerde bu sürece katkı vermek için, ÇATOD otelleri olarak Troya Tatlısını otellerimizin menülerinde en kısa süre sunmaya başlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’ dedi.

betmatik ligobet nisanbet betebet hiltonbet milosbet